Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Uitbouw badkamer

Een uitbouw kan niet alleen op de begane grond gerealiseerd worden maar ook op de eerste verdieping.

Soms kan het ook nodig zijn om de badkamer uit te breiden. Ondanks dat je het niet doorhebt, breng je best veel tijd in de badkamer door. Iedere dag wassen, douchen, opmaken en klaar maken voor de dag. Als er nu een mogelijkheid is om de badkamer uit te bouwen dan is dit zeker een verleidelijk optie.

Nieuwe badkamer

Op de begane grond

Naast een badkamer die uitgebreid kan worden op de eerste verdieping kun je ook kiezen voor het plaatsen van een badkamer op de begane grond. Je kunt dit doen uit praktische redenen omdat een gezinslid niet meer de trap op kan of vanwege luxe.

Bij een aannemer

Het plaatsen van een badkamer is geen onderdeel van de uitbouw maar er zijn wel mogelijkheden. Bij het plaatsen van een uitbouw is de aannemer vaak wel bereid om ook de badkamer te plaatsen. Door beide handelingen bij dezelfde aannemer te laten uitvoeren kun je rekenen op een badkamer uitbouw zonder enige miscommunicatie.

Badkamer uitbouw wordt gebouwd Het bouwen van een uitbouw en het plaatsen van de badkamer is niet in één dag gedaan en het is daarom ook belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is. Je merkt dat dat gevoel er sneller is wanneer je met één aannemer werkt.

Het hebben van extra luxe

Bij het uitbreiden van een badkamer komt er vaak een extra luxe bij kijken. Na de uitbreiding van een badkamer kun je vaak een douche en een bad plaatsen of kun je ook boven gebruik maken van een toilet. Heb je een groot gezin? Dan kun je na de uitbreiding van de badkamer een tweede (of derde) wastafel plaatsen en zo is de rij in de ochtend een stuk korter. Door het uitbouwen van de badkamer zal er meer ruimte ontstaan om spullen op te bergen. Van shampoo tot de handdoeken en van de voorraad tandpasta tot de wasmachine of droger. Er is genoeg ruimte om alle mogelijke opties door te nemen.

 

Offertes voor een uitbouw ontvangen?

Kies voor een erkend vakman en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmannen