Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Uitbouw badkamer

Bij een uitbouw denk je misschien meteen aan een uitbreiding op het gelijkvloers. Maar je wist vast niet dat dit ook op de eerste verdieping kan? Wil je bijvoorbeeld graag je badkamer uitbreiden omdat je meer ruimte nodig hebt? Dan is dat mogelijk! Je leest hier meer over de uitbouw van de badkamer.

Ga snel naar:
Hoe uitbouw badkamer op de eerste verdieping?
Waarom vertrouwen op een expert?
Denk aan de extra luxe!
Offertes aanvragen

Hoe uitbouw badkamer op de eerste verdieping?

Het is allesbehalve eenvoudig om een uitbouw te plaatsen op de eerste verdieping. Er gaat namelijk flink wat voorbereiding aan vooraf om te bepalen of je draagconstructie hiertegen is opgewassen. In bepaalde gevallen wordt hiervoor zelfs de hulp ingeschakeld van een ingenieur of architect.

LET OP: heel vaak is er sprake van een opbouw van de woning omdat er een extra ruimte bovenop de bestaande constructie wordt geplaatst. Bovendien is het belangrijk dat je rekening houdt met het feit dat het om een badkamer gaat: er moeten ook waterleidingen voorzien worden in de bouwkundige tekening.

Waarom vertrouwen op een expert?

Het plaatsen van een badkamer is geen onderdeel van de uitbouw maar er zijn wel mogelijkheden. Bij het plaatsen van een uitbouw is de aannemer vaak wel bereid om ook de badkamer te plaatsen. Door alle werkzaamheden door dezelfde aannemer te laten uitvoeren, kun je rekenen op een badkamer uitbouw zonder enige miscommunicatie.

BELANGRIJK: het bouwen van een uitbouw en het plaatsen van de badkamer is arbeidsintensief en neemt flink wat tijd in beslag. Net daarom is vertrouwen in de aannemer cruciaal. Zorg er dus voor dat je de juiste specialist inschakelt voor je klus. Ontmoet je expert hier.

Denk aan de extra luxe!

Wil je van deze kans gebruikmaken om je badkamer extra luxueus te maken? Bespreek dan alle mogelijkheden met je vakspecialist: een douche of bad, twee wastafels, een extra toilet,… Het is allemaal mogelijk indien je dit ruim op voorhand communiceert. Bovendien ontstaat er ook meer ruimte om spullen op te bergen. Van shampoo tot de handdoeken en van de voorraad tandpasta tot de wasmachine of droger. Er is genoeg ruimte om alle mogelijke opties door te nemen.

 

Laat je adviseren door een expert!

Er komt heel wat kijken bij het realiseren van een badkamer uitbouw. Daarom raden we aan om meteen de hulp in te schakelen van een expert. Zo ben je zeker van advies op maat en een professionele uitvoering van jouw project. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gratis in contact met diverse experts actief in je regio. Start hier je aanvraag.

 

Nieuwe badkamer

 

Offertes voor een uitbouw ontvangen?

Kies voor een erkende expert en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen