Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Mogelijkheden

De mogelijkheden voor een uitbouw zijn in principe eindeloos en zijn slechts gelimiteerd door je eigen verbeelding en het kunnen van de aannemer die de bouw hiervan moet uitvoeren.

Zo kan er een uitbouw aan je huis geplaatst worden van één of twee verdiepingen, aan de voorkant, achterkant of zijkant van het huis en voorzien van alle denkbare gemakken. Al deze verschillende mogelijkheden bepalen ook voor een groot gedeelte de kosten van de uitbouw.

De meeste aannemers die zich specialiseren in het bouwen van een uitbouw hebben vaak standaard modellen waar je uit kunt kiezen, maar de optie om het helemaal op maat te maken is altijd aanwezig. Een standaard uitbouw is wel vaak de goedkopere optie omdat de aannemer deze al meerdere keren heeft geplaatst wordt hierdoor het aantal arbeidsuren beperkt. Maar zelfs bij een standaard model uitbouw heb je nog steeds de keuze voor allerlei extra’s. Wil je bijvoorbeeld enkel- of dubbelglas, stroomvoorziening, een gootsteen of andere aansluitingen? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kozijn van uitbouw

Hoe maak je een plan voor een uitbouw?

Je kunt voor jezelf al nagaan wat je graag wilt bereiken met een uitbouw. Denk hierbij aan praktische zaken zoals een grotere keuken, meer ruimte in de woonkamer voor de eettafel, een extra zitruimte, meer plaats om je bloemen en planten collectie neer te zetten, enz.. Met deze wensen neem je vervolgens contact op met een aannemer (of verschillende aannemers) om deze uit te werken tot een concreet plan voor de uitbouw.

Vaak kunnen zij je ook aan de hand van afbeeldingen van verschillende voorbeelden laten zien wat je ongeveer van het eindresultaat kan verwachten. Nadat je dan overeen bent gekomen over de offerte van het bouwproject zal de aannemer de plannen verder uitwerken tot een bouwplan.

Waar je allemaal op kunt letten vind je terug in onze checklist.

 

Offertes voor een uitbouw ontvangen?

Kies voor een erkend vakman en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmannen