Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Welke mogelijkheden voor een uitbouw?

Kies je voor puur maatwerk? Dan zijn er geen grenzen aan de mogelijkheden voor een uitbouw. Alles hangt af van je persoonlijke wensen, je smaak en natuurlijk je budget. Zelfs bij een prefab uitbouw is er nog voldoende keuzevrijheid om de uitbouw van je dromen te creëren. Een streepje duiding bij al je opties!

Ga snel naar:
Mogelijkheden uitbouw: overzicht
Hoe plan maken voor een uitbouw?
Ontvang advies van vakbedrijven

 

 

De mogelijkheden voor je uitbouw? Laat je gericht adviseren!

Je kan je zeker online laten inspireren voor de stijl, materialen, afwerking, … van je uitbouw. Maar niets gaat boven het gerichte advies van een professioneel vakbedrijf. Zo’n aannemer luistert naar jouw wensen, analyseert je woning, … en geeft je dan meer uitleg over de mogelijkheden voor jouw uitbouw. Zo maak je gegarandeerd slimme en weloverwogen keuzes!

BELANGRIJK: de mogelijkheden kunnen ook verschillen van aannemer tot aannemer. Vergelijk dus zeker de voorstellen van meerdere vakspecialisten. Kom nu in contact met meerdere aannemers!

uitbouw hout voorbeeld

 

Mogelijkheden uitbouw: overzicht

De meeste aannemers hebben standaard modellen voor een uitbouw. Maar naast een prefab constructie is er doorgaans ook de mogelijkheid om volledig op maat te werken. In beide gevallen moet je sowieso meerdere knopen doorhakken. Het gaat onder meer om de volgende mogelijkheden:

  • Locatie van je uitbouw: aan de voor-, zij- of achterkant van je woning
  • Afmetingen van je uitbouw: volgens jouw wensen en de beschikbare oppervlakte
  • Materialen van je uitbouw: hout, baksteen, glas, aluminium, kunststof, …
  • Stijl van je uitbouw: landelijk, modern, industrieel, …
  • Afwerking van je uitbouw: type beglazing, soort vloer, nutsvoorzieningen, …

TIP: ook in onze checklist vind je een handig overzicht van alle factoren om rekening mee te houden.

 

Hoe maak je een plan voor een uitbouw?

Een project als een uitbouw vergt een grondige voorbereiding. Samen met een aannemer bespreek je al je mogelijkheden, maar je kan ook op voorhand al enkele zaken doen. Ga voor jezelf bv. na welke functie de ruimte moet krijgen (bv. nieuwe keuken, extra zitruimte, …). Laat je zeker ook al inspireren door online voorbeelden, maak een moodboard voor je uitbouw, …

BELANGRIJK: heb je al je wensen, ideeën, voorkeuren, … opgelijst? Dan kan je die voorbereiding voorleggen aan meerdere aannemers. Zij zullen jouw plannen verder uitwerken tot een concreet voorstel met bijhorende prijsofferte. Kom hier in contact met meerdere gespecialiseerde vakbedrijven!

 

Offertes voor een uitbouw ontvangen?

Kies voor een erkende expert en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen