Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Uitbouw berging

We hebben steeds meer spullen. Na een tijdje wordt het een ware uitdaging om deze blijvend netjes op te bergen. Een uitbouw berging biedt hiervoor een interessante oplossing. Wat zijn de mogelijkheden? En waarop moet je letten? We bespreken het hier.

Ga snel naar:
OPTIE 1: bestaande berging uitbreiden met uitbouw
OPTIE 2: berging in combinatie met een andere functie
Ontvang offertes op maat

OPTIE 1: bestaande berging uitbreiden met uitbouw

De berging die aanwezig is in een woning is vaak erg klein. Er past een kleine hoeveelheid dozen en andere spullen in maar vervolgens raakt deze al snel vol. Je kan ervoor kiezen om je bestaande berging uit te breiden. Dat kan snel door middel van een prefab aanbouw. Zo heb je in een handomdraai een gerieflijke, extra opbergruimte voor tuinspullen, speelgoed, kerstversiering,…

LET OP: niet iedereen kan en mag zomaar een uitbouw plaatsen! Check op voorhand zeker eens of je vergunningsvrij een uitbouw mag plaatsen of niet. Dat kan bij je stadsdiensten, online via het Omgevingsloket of vraag het gewoon aan je vakspecialist!

OPTIE 2: berging in combinatie met een andere functie

Je hoeft niet per se voor een specifieke berging uitbouw te kiezen. Zo creëer je bij het uitbouwen van je keuken ook al veel meer opbergruimte om bijvoorbeeld die mooie glazen, gourmetset of je zondagse servies weg te bergen. Zo komt er alweer extra plek vrij in de bestaande opslagruimte.

Het is goed om na te denken over een combinatie van twee functies in een uitbouw. Als je in een hoekhuis, twee-onder-een-kap of een vrijstaand huis woont dan kun je ook kiezen voor een garage in combinatie met een berging. Aan de zijkant van de woning kun je een uitbouw laten maken en die in tweeën delen.

 

Onze tip? Bespreek je project met een expert!

Wil je graag een uitbouw aan je berging plaatsen? Of wens je de mogelijkheden eerst te bespreken met een professional? Dan zit je hier goed! Vul het onderstaande offerteformulier in en wij zoeken verschillende betrouwbare experts actief in je regio voor je uit! Zo kan je niet alleen prijzen, maar ook adviezen, uitvoertermijnen, reviews, materialen,… met elkaar vergelijken.

Interesse? Start dan je contactaanvraag hieronder:

 

 

Offertes voor een uitbouw ontvangen?

Kies voor een erkende expert en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen