Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Uitbouw berging

Tegenwoordig heeft iedereen wel steeds meer spullen en die spullen moeten ergens bewaart worden. Vaak is er in huis een berging aanwezig maar na een aantal jaar past daar vrijwel niets meer in.

Als er een uitbouw gemaakt wordt, dan kun je daar een berging van maken. Zo heb je nooit meer problemen met het opbergen van alle spullen van zowel jezelf als van de kinderen bijvoorbeeld.

Extra opslagruimte

De berging die aanwezig is in een woning is vaak erg klein. Er past een kleine hoeveelheid dozen en andere spullen in maar vervolgens raakt deze al snel vol. Als je een uitbouw laat bouwen dan kun je daar natuurlijk goed gebruik van maken en dient het als extra opslagruimte. Bij het uitbouwen van een keuken kun je natuurlijk ook meer spullen opbergen in de keuken. De pannen die misschien niet meer in de kastjes passen, kunnen nu wel in de keuken liggen. Je hoeft geen speciale berging te maken in de uitbouw maar een uitbouw zorgt altijd op een of andere manier voor extra opslagruimte. Ook het uitbreiden van de woonkamer zorgt ervoor dat er mogelijkheden zijn om extra kasten neer te zetten. Daardoor wordt er ook meer opslagruimte gecreëerd.

Aanbouw berging

Berging in combinatie met een andere functie

Het gebeurt niet vaak dat iemand alleen een uitbouw laat plaatsen om daar vervolgens een berging van te maken. Maar een berging is wel een goede functie van een uitbouw die makkelijk te combineren is met andere functies. Je kunt in de uitbouw een tussenwand laten plaatsen en zo een berging combineren met bijvoorbeeld een bijkeuken of een washok. Vaak heb je niet zoveel berging nodig dat een hele uitbouw alleen voor dat doeleinden wordt gebruikt. Het is goed om na te denken over een combinatie van twee functies in een uitbouw. Als je in een hoekhuis, twee-onder-een-kap of een vrijstaand huis woont dan kun je ook kiezen voor een garage in combinatie met een berging. Aan de zijkant van de woning kun je een uitbouw laten maken en die in tweeën delen.

Een bestaande berging uitbreiden

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een bestaande berging uit te breiden door middel van een uitbouw. Het verschilt natuurlijk per huis of dit een mogelijkheid is, dat hangt vooral af van de huidige locatie van de berging. Als het mogelijk is en het is wenselijk om een grotere berging te hebben dan is het natuurlijk een goede optie om een uitbouw te plaatsen. Zo kun je een grote berging maken en kun je alles goed en wel opbergen.

 

Offertes voor een uitbouw ontvangen?

Kies voor een erkend vakman en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmannen