Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Glazen uitbouw: voordelen & kosten

Hoe meer glas, hoe meer natuurlijke lichtinval. Logisch dus dat een glazen uitbouw aan populariteit wint. Hoeveel betaal je gemiddeld voor dit type uitbouw? En wat met de oplevertijd van zo’n project? Je leest er meer over in dit artikel!

Ga snel naar:
Kosten voor glazen uitbouw
Oplevertijd van uitbouw in glas
Ontvang gratis offertes op maat

 

 

Waarom kiezen voor een glazen uitbouw?

Natuurlijk licht maakt ons gelukkig. Wil je met je uitbouw dus een maximum aan licht binnenlaten? Dan is een uitbouw in glas zeker het overwegen waard. Zo vormt deze constructie de ideale overgang tussen je binnen- en buitenomgeving. Bovendien geeft het ook een luxueuze uitstraling aan je woning.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Een gespecialiseerd vakbedrijf geeft je graag meer uitleg en stelt dan een vrijblijvende offerte op. Ontvang nu gratis advies!

uitbouw in glas

 

Wat kost een glazen uitbouw?

Een glazen uitbouw is niet goedkoop, maar wel budgetvriendelijker dan een stenen of houten uitbouw. Gemiddeld mag je rekenen op een prijs vanaf 1.500 euro per m² (excl. btw, incl. plaatsing). De uiteindelijke kosten hangen vooral af van het type glas, het materiaal van de profielen, het luxeniveau van de afwerking, …

Vrijblijvend meerdere offertes ontvangen? Via onze offertedienst kom je gratis in contact met meerdere vakbedrijven voor advies, een prijs op maat, … Zo krijg je een goed beeld van je project, doe je inspiratie op en weet je waar je aan toe bent. Start hier je aanvraag!

 

Oplevertijd van een uitbouw van glas

Het plaatsen van een glazen uitbouw gaat vaak een stuk sneller dan een normale uitbouw. De aannemer moet niet ter plaatse een uitbouw metselen en kan de constructie in de werkplaats voorbereiden. En minder werkdagen betekent ook minder arbeidskosten en minder overlast in en rond je woning.

 

 

Offertes voor een uitbouw ontvangen?

Kies voor een erkende expert en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen