Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Prefab uitbouw

Het bouwen en maken van een uitbouw kost vaak minimaal 4 weken; eerst de fundering leggen, dan de muur van je woning eruit halen en vervolgens het daadwerkelijk bouwen van de uitbouw. Het creëren van extra ruimte is natuurlijk super maar de overlast en hectiek die er vaak mee gepaard gaat is niet altijd fijn. Tegenwoordig hoeft dit echter niet meer zolang te duren, want een prefab uitbouw staat er al in vijf dagen. Dat lees je goed: 5 dagen!

Razendsnel bij jouw aan huis

Wat is een prefab uitbouw nou eigenlijk? Terwijl een standaard uitbouw op de plaats van bestemming wordt gebouwd, wordt een prefab uitbouw reeds in de fabriek/werkplaats gebouwd en daarna getransporteerd naar de klant en met een hijskraan op zijn plek gezet.

Het voordeel voor jou is dat de hectiek van de bouw al na een aantal dagen helemaal weg is. Doordat de uitbouw helemaal op maat wordt gemaakt, kun je deze helemaal naar eigen stijl ontwerpen en laten bouwen. Het plaatsen van een prefab uitbouw gaat ook gelijk gepaard met minimale overlast voor jezelf maar ook voor de buren en andere omwonenden.

Kunststof kozijnen prefab uitbouw

De 5 stappen van het plaatsen

Een prefab uitbouw wordt in 5 dagen en in 5 stappen geplaatst. Allereerst wordt het grondwerk gedaan en de fundering voor de uitbouw gelegd. Dit zal gebeuren tijdens de eerste dag en zorgt ervoor dat het bouwwerk niet zal verzakken of gaan scheuren.

Op de tweede dag is het tijd voor het grove werk, de geveldoorbraak. Aangezien de uitbouw aan jouw woning komt is het nodig om eerst de buitenwand te breken, daar waar de uitbouw uiteindelijk komt te staan.

Tijdens de derde dag is het al zover: de plaatsing van de uitbouw. De uitbouw die al helemaal gemaakt is in de fabriek zal tijdens de derde dag op de goede plaats gezet worden met behulp van een hijskraan.

Op de vierde dag wordt zowel de binnen- als buitenkant helemaal afgewerkt. De afwerking van een uitbouw is heel belangrijk om lekkages te voorkomen.

Dan is de vijfde dag aangebroken en kan de uitbouw al worden opgeleverd. Je zit dus minimale tijd in een bouwproces en zal er zo min mogelijk overlast mee gepaard gaan.

Afwerkingsniveau en garantie

De plaatsing van een prefab uitbouw gaat razendsnel. De afwerking is niet vliegensvlug gedaan en kost minimaal 1 dag, gezien nog steeds met de hand op locatie gesausd en geverfd/behangt moet worden.

Daarnaast krijgt je ook 10 jaar garantie op de gehele uitbouw. Mocht het nodig zijn dan kun je altijd de garantie raadplegen en de uitbouw laten repareren. Dit komt niet vaak voor, want de kwaliteit van alle prefab uitbouwen is in Nederland hoogwaardig (omdat het op maat maar gestandaardiseerd in de fabriek in elkaar gezet kan worden; de kans op fabrieksfouten is kleiner).

 

Offertes voor een uitbouw ontvangen?

Kies voor een erkend vakman en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmannen